Zaaigoed

Na regen komt zonneschijn, ook op deze eerste officiële lentedag. Het voorproefje hebben we al gehad, nu het echte werk. Aan iedereen van harte een prachtige lente gewenst!
Daarbij mag onze lichtjes geflipte kalender weer niet ontbreken. Het leven begint immers in de lente. Niet voor niets vonden de Romeinen dat ook en was destijds maart de eerste, september de zevende, oktober de achtste maand, enzovoort. Heb je graag een exemplaartje, laat het ons weten. Een dag of twee later valt hij in je brievenbus. Zolang de voorraad strekt.

21x45 cm

21×45 cm, geplooid tot postkaartformaat

 

 

De eerste stagelichting van 2014 heeft hier alvast zijn ei kunnen leggen. Dat is best voor herhaling vatbaar. Daarom bij deze een warme oproep voor stagestudenten, made by stagiairs Atike en Nelson. Welkom!

Nelson, 21 maart 2014

Nelson, 21 maart 2014

door Atike, 21 maart 2014

Atike, 21 maart 2014